BMW M4 ‘CSL’ van dichtbij

De Rupsjes Nooitgenoeg die de rondkroelen in de heftigere hoek van autoland zijn niet snel tevreden. Voor wie de 480 pk sterke BMW M4 en de maar liefst 510 pk sterke M4 Competition te mild vindt, komt BMW binnenkort met een oplossing. Die oplossing is op deze spionageplaten beter dan ooit te zien.

Net als bij de vorige generatie BMW 4-serie het geval was, komt BMW met overtreffende M4-variant die de M4 Competition overstijgt. Bij de vorige generatie 4-serie ging het zelfs om twee versies. de GTS en de CS. Naar verluidt vervangt één extra potente versie van de nieuwe M4 die twee modellen, een auto waarvan in de wandelgangen gefluisterd wordt dat hij de CSL-toevoeging achter zijn naam krijgt. Die voor BMW-adepten iconische afkorting staat voor Coupe Sport Leichtbau, een drielettercombinatie die we voor het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *