Toyota RAV4 subtiel vernieuwd

Toyota geeft de RAV4 een kleine uiterlijke update. De SUV gaat namelijk met nieuwe koplampen en kleine interne aanpassingen het nieuwe modeljaar in. De optisch vernieuwde Toyota RAV4 debuteert als ruiger aangeklede Adventure-uitvoering.

We heten welkom: de Toyota RAV4 Adventure. De RAV4 in Adventure-trim is een stoerder aangeklede variant van de RAV4 die zich van de reguliere versies onderscheidt met zijn specifieke, opvallend hoekige bumperwerk en zaken als zwarte kunststof wielkastverbreders en zilverkleurige skidplates. Opvallend is de plaatsing van het Toyota-beeldmerk aan de voorkant, dat zit bij de Adventure namelijk net een stuk lager in de grille dan je van de RAV4 gewend bent en zit te midden van twee dikke horizontale lamellen.
Wie de RAV4 Adventure op deze foto’s ziet, ziet waarschijnlijk direct dat de auto nieuwe koplampen heeft. Toyota geeft de complete RAV4-lijn nieuwe ledkoplampen én nieuwe ledmistlampen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *