Toyota Corolla Cross: één SUV, twee gezichten

Toyota heeft de Corolla Cross nu ook in Japan op de markt gebracht. Lekker interessant. Maar wat blijkt? Speciaal voor de Japanse markt heeft Toyota zijn SUV een geheel eigen gezicht gegeven.

Het zou heel goed kunnen dat je de Corolla Cross niet helder op het netvlies hebt staan. De Corolla Cross is immers al een jaartje oud en is in Europa vooralsnog niet leverbaar. In feite moet je de Corolla Cross zien als het SUV-broertje van de Corolla, een model dat in Toyota’s internationale modellengamma een plekje opeist tussen de C-HR en de RAV4. Toyota brengt de Corolla Cross nu ook in thuisland Japan op de markt, al ziet hij er daar anders uit dan de internationale versie.
Toyota Corolla Cross (Japan)
Dat begint al bij de logo’s. Toyota heeft voor verschillende modellijnen eigen badges ontworpen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *