Nissan GT-R als T-Spec

De Nissan GT-R is niet van de markt te krijgen. Het model bestaat sinds 2007 en mag na veertien jaar gewoon rekenen op nog een aantal verjaardagen. Het model is vanaf nu in onder meer thuisland Japan beschikbaar als T-Spec.

Nissan houdt de GT-R enigszins actueel door jaarlijks een modeljaarupdate op z’n nog altijd imposante model door te voeren. Ook nu is er GT-R-nieuws, al heeft dat puur betrekking op de smaken waarin Nissan het model levert. Zo is de GT-R in thuisland Japan en in de Verenigde Staten als T-Spec te bestellen. Althans, als Premium Edition T-Spec en als ‘Track Edition Engineered by Nismo’ T-Spec. T-Spec is in dit geval een toevoeging op twee bestaande uitvoeringen.
De T-Specs brengen zaken als koolstofkeramische remmen, een uit koolstofvezel opgetrokken achterspoiler, een speciale afdekplaat voor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *