Nieuwe Subaru WRX niet voor Nederland

Slecht nieuws voor wie na het bekijken van de eerste foto’s van de nieuwe Subaru WRX al met de portemonnee in de aanslag zat: Subaru heeft vooralsnog geen plannen die nieuwe sportsedan naar Europa te halen.

De nieuwe Subaru WRX komt niet naar Nederland. De Nederlandse importeur meldt aan AutoWeek dat er momenteel geen plannen zijn om de nieuwe Subaru WRX naar ons land te halen. Voor de liefhebber een teleurstellend maar mogelijk niet al te verrassend bericht. Subaru besloot eerder al de grondig vernieuwde BRZ niet naar Europa te halen.
De nieuwe WRX, die nog niet in STI-trim is gepresenteerd, is op papier een veelbelovend model, compleet met een extravagant uiterlijk en een 275 pk en 350 Nm sterke 2.4 geblazen viercilinder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *