Hyundai Casper: nu vanbinnen

Hyundai trok in thuisland Zuid-Korea onlangs het doek van een speelse, stoerdere maar toch kleinere broer voor de i10: de Casper. De naar een skateboardtruc vernoemde minuscule cross-overachtige is nu voor het eerst ook vanbinnen te zien.

In Europa is de 3,67 meter lange i10 de kleinste Hyundai, maar in Zuid-Korea is dat sinds kort de Casper. De Hyundai Casper is een op een haar na 3,6 meter kort karretje met een wielbasis van 2,4 meter. Waarom hij zo klein is? Auto’s die 3,6 meter of korter zijn, komen in Zuid-Korea in aanmerking voor onder meer fiscaal voordeel. Het exterieur van de Casper, die overigens zijn platform deelt met de i10, was al uitgebreid te bewonderen en vandaag kunnen we je het interieur van het speelse kleintje voorschotelen.
Hyundai Casper
De Casper heeft een eigenwijs interieur, compleet met een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *