Facelift voor Mazda CX-5

Mazda heeft de CX-5 vernieuwd. De nieuwe Mazda CX-5 is vanbuiten te herkennen aan z’n nieuwe voorkant en aan zijn aangescherpte achterkant. De gefacelifte Mazda CX-5 staat nog dit jaar bij de Nederlandse dealers en heeft een vanafprijs van €35.990.

Mazda houdt zijn modellen over het algemeen actueel door jaarlijks modeljaarupdates door te voeren. Ook de CX-5 wordt jaarlijks aangescherpt, maar van een daadwerkelijke facelift van de tweede generatie Mazda CX-5 was nooit sprake. Tot nu, de Mazda CX-5 van modeljaar 2022 krijgt namelijk wel degelijk een vernieuwd exterieur. Eerder deze week kon AutoWeek je al de eerste foto’s van die vernieuwde CX-5 laten zien, maar nu heeft Mazda de gefacelifte SUV zelf gepresenteerd.
Niemand zal steil achterover vallen van verbazing bij het zien van de vernieuwde CX-5, maar shockeren met extravagant design is Mazda’s …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *