Dit lees je in AutoWeek 37

Terwijl de drukte van de IAA in München nog na-ebde, waren we alweer druk in de weer met een nieuwe AutoWeek. Die ligt morgen in de winkels of valt deze week bij je op de deurmat. Dit mag je onder meer verwachten! 

Je ziet het al aan de foto hierboven: de fonkelnieuwe Peugeot 308 komt in AutoWeek 37 aan bod. De 308 maakte bij zijn onthulling aardig wat los, vanwege het opvallende uiterlijk. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe de 308 tot zijn recht komt in het echt. Aan Jan Lemkes de eer om dat uit te zoeken in Frankrijk.
DS 4
Dat is het niet de enige compacte middenklasser uit Frankrijk waarmee we uitgebreid kennis maken deze week. De DS 4, strikt genomen een broer van de Peugeot 308, is er namelijk ook klaar voor. Die heeft de taak een niet geheel onbesproken voorganger te doen vergeten. Of DS erin is geslaagd om de ‘4’ naar een hoger niveau te tillen, vertelt Roy Kleijwegt je. Wie had gehoopt dat er …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *