Vernieuwde MG ZS EV vanuit alle hoeken

Met de elektrische ZS EV boekte MG kortstondig een groot succes in Nederland. De reguliere MG ZS is in thuisland China al in gefacelifte vorm gepresenteerd, maar AutoWeek kan je nu de eerste beelden van de vernieuwde elektrische ZS EV laten zien.

Medio vorig jaar gaf MG in China de reguliere versies van de ZS een facelift. Waar MG de ZS in Nederland alleen als elektrische ZS EV levert, levert het merk in China de auto ook met benzinemotoren. De in China eZS geheten ZS EV staat zowel bij ons als in thuisland China nog in z’n originele, niet bijgewerkte vorm bij de dealers, maar dat verandert spoedig. AutoWeek heeft namelijk de patentplaten van de vernieuwde ZS EV in handen.
MG ZS EV (2019-2021)
De ZS EV lijkt op het eerste gezicht sterk op het actuele model, maar er verander meer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. In feite gaat het hele front op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *