Skoda’s nieuwste sedan betrapt

Skoda is aan het testen geslagen met een splinternieuwe sedan, een compacte vierdeurs die op een goedkopere versie van het MQB A0-platform komt te staan. Wat we hier precies voor ons hebben, is nog niet helemaal helder.

Skoda heeft een ingepakt testexemplaar van een nieuwe sedan de Oostenrijkse Alpen in gestuurd. Voor wie nog niet helemaal helder was waarom de nieuwe Tsjech zo opvallend uitgedost is, heeft Skoda maar een boodschap achterop de auto geplakt. Minder duidelijk is echter wat deze ingepakte nieuwe Skoda precies is.
Skoda Rapid (India)
Skoda kondigde voor de Indiase markt kort geleden een nieuwe sedanachtige aan en wij vermoeden dat dat de auto is die zich onder dit strakke stickervelletje schuilhoudt. Kijken we naar het Indiase modelaanbod van Skoda, dan komen we daar onder meer de inmiddels behoorlijk op leeftijd geraakte Rapid Sedan tegen. Die Rapid Sedan is een van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *