Skoda Enyaq Coupé iV – AutoWeek-lezer spot

De Grossglockner is niet alleen een fantastische berg, maar ook een locatie waar menig autofabrikant ingepakte testauto’s aan de tand voelt. AutoWeek-lezer Pim de Jonge liep er zomaar even de Skoda Enyaq Coupé iV tegen het lijf. Pim: onze dank nadert welhaast het oneindige!

Skoda gaf onlangs zelf een set foto’s vrij van de Enyaq Coupé iV, een auto die je eigenlijk moet zien als wat de nog te onthullen ID5 tot de Volkswagen ID4 is. Skoda geeft in de modelnaam van de auto zelfs al weg wat het is: een coupéversie van de Enyaq iV, een auto met een sterker aflopende daklijn dus dan het origineel. Dankzij AutoWeek–lezer Pim de Jonge kunnen we je de Enyaq Coupé iV nu vrijwel geheel zonder camouflagestickers laten zien, al is de achterkant van de auto nog wel afgedekt.
Skoda Enyaq Coupé iV
Het echte optische nieuws blijft dus helaas nog even verborgen, al is inmiddels wel duidelijk wat je van de Enyaq Coupé iV moet verwachten. To de B-stijl is het een Enyaq iV, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *