Opel Omega (1992) – In het Wild

Nou was de Opel Omega van zichzelf al een vrij statige verschijning, maar dat gold zeker voor de topversies. Vaak zie je die niet meer, maar deze is er nog!

Bij de bread-and-butter-merken is zelfs het traditionele middensegment inmiddels op sterven na dood, laat staan de hogere middenklasse. Modellen als de Ford Scorpio, Citroën XM en deze Opel Omega zijn overblijfsels uit een duidelijk andere periode. Zij konden in hun tijd op behoorlijk wat bewondering rekenen, al was het alleen maar om hun formaat en allure vergeleken met de andere types van die merken. Juist binnen een ‘nuchter merk’ als Opel was de Omega een heerlijke uitspatting, zeker als je er eentje had die extra ruim in zijn spullen zat en een V6 in de neus had liggen. Dat geldt voor dit exemplaar, dat door

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *