BMW 5-serie – Blik to the Future

BMW lijkt de laatste tijd alles op alles te zetten om zoveel mogelijk liefhebbers op stang te jagen. Met de toekomstige, negende generatie van de 5-serie kunnen die liefhebbers weer even op adem komen, want de ‘5’ blijft vooral zichzelf.

De huidige BMW 5-serie is weliswaar nog behoorlijk fris, maar toch al weer een jaar of vijf onder ons. De bijna verplichte facelift, in BMW-termen LCI ofwel ‘Life Cycle Impulse’, werd in 2020 doorgevoerd. Met een strakker front, donkerder achterlichten en een gemoderniseerd interieur kan de 5-serie er weer jaren tegenaan. Toch is die LCI ook een goed moment om alvast vooruit te blikken op de volgende modelreeks. Bij een merk als BMW, dat zijn planning goed op orde heeft, is daar immers al best wat over te voorspellen. De huidige 5-serie is alweer de achtste generatie. De G30 werd in oktober 2016 onthuld, ongeveer zesenhalf jaar nadat diens voorganger F10 aan het grote publiek werd …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *