Hyundai i20 – Achteruitkijkspiegel

De afgelopen AutoWeek begon met twee evenementen die in meerdere opzichten heel speciaal waren. Uiteraard waren de heren van AutoWeek zowel aanwezig bij de Grand Prix van Zandvoort als bij het nieuwe auto-evenement in Munchen. De IAA, voorheen in Frankfurt, voorheen vooral een autoshow maar nu….Stéphan Vermeulen en Michiel Willebrands blikken terug op de week die roerig begon. Het verlangen naar het oude normaal is groot! En lijkt die VW ID Life nou op de eerste Golf of is het toch meer de eerste Polo. Heeft de Microlino een kans? De zoveelste kleine auto die het moet gaan maken, maar eigenlijk is alleen de Smart Fortwo succesvol geweest in dat segment. Natuurlijk komen ook klassiekers ter sprake, beetje het stokpaardje van dit duo Spiegelaars. Zou jij een klassieker per se met handbak willen of mag het ook een automaat zijn?

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *