ZF heeft modulair platform voor elektrische auto’s

Het Duitse technologiebedrijf ZF, vooral bekend van zijn transmissies, komt met een geheel modulair elektrisch platform dat het aan autofabrikanten aanbiedt.

ZF presenteert tijdens de IAA van München zijn Modular eDrive Kit, een modulair platform dat volgens het bedrijf alle technische kennis en kunde die het op het gebied van elektrisch rijden samenbrengt. Dat klinkt als fraaie marketingpraat en feitelijk is het dat ook, maar ZF is wel degelijk een bedrijf dat iets in de melk te brokkelen heeft. De Modular eDrive Kit is een modulair platform voor elektrische auto’s dat het beschikbaar stelt voor autofabrikanten.
Uitgebreide technische informatie houdt ZF nog even onder de pet, al meldt het wel dat het platform geschikt is voor zo’n 100 pk tot 545 pk sterke elektrische aandrijflijnen met 350 Nm tot 540 Nm koppel. ZF heeft namelijk niet alleen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *