Volkswagens eerste elektrische sedan betrapt

Het elektrische aanbod van Volkswagen bestaat vooralsnog alleen uit een hatchback en een SUV, respectievelijk de ID3 en ID4. Natuurlijk komt Volkswagen nog met de met retrodesign doorspekte ID Buzz, maar in het Passat-segment komt Volkswagen met een EV. Op deze set spionagefoto’s is het elektrische Passat-alternatief voor het eerst uitgebreid te zien.

De toekomst van de Volkswagen Passat gaat er anders uitzien dan je gewend bent. In 2023 komt Volkswagen met een nieuwe generatie Passat, een model dat net als het huidige model weer een MQB-derivaat is en dus gewoon met al dan niet geëlektrificeerde verbrandingsmotoren leverbaar wordt. De nieuwe Passat komt weer als Variant, maar in Europa hangt de toekomst van een sedanversie van de Passat aan een zijden draadje. Wel komt Volkswagen met een elektrische sedan, een auto die nu in het openbaar is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *