Luc Donckerwolke ook hoog in de boom bij Genesis

De Belgische topontwerper is sinds 2020 weer terug in de hogere lagen van het Hyundai-management. De creatieve geest krijgt er flink wat taken bij, Donckerwolke zit vanaf nu namelijk ook hoog in de boom bij Hyundai’s luxemerk Genesis.

Ontwerper Luc Donckerwolke keerde vorig jaar na een korte periode van afwezigheid die verband hield met zijn gezondheid terug bij Hyundai Motor Group, maar op een andere positie dan voorheen. Donckerwolke was eerder namelijk hoofdontwerper van de autogroep en was dus niet alleen verantwoordelijk voor het design van Hyundai, maar ook voor dat van Kia. Inmiddels is de Belg ongeveer een jaar Chief Creative Officer van Hyundai Motor Group, maar niet van Genesis. Tot nu, met ingang van september …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *