Knaller: nieuwe Subaru WRX

Daar is -ie: de volledig nieuwe Subaru WRX. De nieuwe Subaru WRX is een uiterst sportieve sedan die verder van de Impreza af komt te staan dan zijn voorganger. De nieuwe WRX is stiekem meer Levorg dan ooit.

Sinds 2014 is de WRX feitelijk geen Impreza meer. Althans, op papier. De in dat jaar gepresenteerde WRX maakte namelijk wel mooi gebruik van het platform en chassis van de inmiddels vorige generatie Impreza. Ook het interieur de koets van de vorige WRX kwam sterk overeen met dat van de sedanversie van die Impreza, al schroefde Subaru het agressiever ogende front van de Levorg op de auto. Inmiddels staat er sinds 2016 een compleet nieuwe generatie Impreza bij de dealers en dus wordt ook de WRX vernieuwd. Wat blijkt? De nieuwe WRX heeft een heel eigen koets, maar wat zien we aan de voorkant? Inderdaad, de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *