Ford Mustang Mach-E zet nieuwe records op naam

De marketingmachine van Ford heeft een nieuwe manier gevonden om de Mustang Mach-E onder de aandacht te brengen. De elektrische Mustang Mach-E zet twee nieuwe Guinness World Records op naam, records die even vergezocht als ‘leuk om te weten’ zijn.

Ford bracht de Mustang Mach-E in juli dit jaar onder de aandacht door te melden dat de elektrische SUV op de langste route die je op het vasteland van Groot-Brittannië kunt rijden, een zuinigheidsrecord had gevestigd. De Mustang Mach-E, een achterwielaangedreven long range-variant,  wist per kWh meer dan 10 kilometer af te leggen, volgens Ford en en Guinness World Records goed voor een officieel record. In augustus heeft Ford de 1.350 kilometer lange route van het noorden van schotland naar Land’s End in het zuidwesten van Engeland opnieuw met de Mustang Mach-E gereden.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *