Ford Focus Sedan krijgt ook ‘normale’ facelift

De Ford Focus gaat spoedig onder het mes en dat betekent dat we in Europa binnenkort kennismaken met de gefacelifte Focus Hatchback en Focus Wagon. Ook de Focus Sedan wordt bijgewerkt. Dat is een bijzonder verhaal.

Op de dag dat Ford voor de Europese markt het doek trok van de vierde generatie Focus Hatchback en Focus Wagon, stelde de Chinese tak van Ford gelijktijdig ook de nieuwe Focus Sedan aan de wereld voor. De actuele generatie Focus is de eerste serie van het model waarvan Ford in Europa geen sedanversie meer levert, maar in Azië wordt de vierdeurs Focus wel verkocht, naast in China ook in bijvoorbeeld in Oost-Europa en Taiwan. China slaat met zijn Focus-modellen een andere weg in dan voorheen. Zo heeft de Focus …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *