Chevrolet Silverado vernieuwd

Een van de populairste auto’s in de Verenigde Staten is vernieuwd. We hebben het niet over de Toyota RAV4 of Honda CR-V, maar over een bakbeest van Chevrolet. De Silverado, welteverstaan.

Sinds jaar en dag voeren pick-ups de Amerikaanse verkoopstatistieken aan. De Chevrolet Silverado staat daarin samen met de F-modellen van Ford en de pick-ups van Ram steevast op het ereschavot. Dat de Silverado verschrikkelijk populair is, blijkt wel uit de volgende cijfers. De uit meerdere modellen (F-150, F-250, F-350) bestaande F-reeks van Ford was vorig jaar goed voor 787.433 verkochte exemplaren, gevolgd door de Silverado die slechts Heavy Duty-broertjes heeft. De Silverado schopte het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *