300 pk sterke Volkswagen T-Roc R mag blijven

De inmiddels vier jaar oude Volkswagen T-Roc wordt binnenkort vernieuwd. Niet alleen overleeft de jolige Volkswagen T-Roc Cabrio die opfrisbeurt, ook de knotsgekke T-Roc R mag mee naar de volgende ronde.

In een tijd dat autofabrikanten op elk grammetje CO2-uitstoot letten en de schaaf te pas en te onpas langs motorengamma’s wordt getrokken, levert Volkswagen doodleuk een R-versie van de T-Roc. De twee jaar geleden aan het T-Roc-gamma toegevoegde 300 pk en 400 Nm sterke T-Roc R blijkt geen korte, eenmalige exercitie. Onze spionagefotograaf heeft de vernieuwde Volkswagen T-Roc R namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd. Leuk contrast daarbij: er is ook beeld van een veel braver uitgevoerde gefacelifte T-Roc.
Volkswagen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *