Is dit de beste elektrische auto?

Het Engelse Autovia presenteert met de Autovia EV-21 naar eigen zeggen de perfecte elektrische auto. De EV-21 bestaat niet in levenden lijve en dat zal altijd zo blijven. De ludieke EV is namelijk een digitaal samenraapsel dat volgens Autovia de beste eigenschappen van bestaande elektrische auto’s samensmelt tot één model.

Autovia, de uitgever van onder meer onze Engelse collega’s van AutoExpress, heeft met de EV-21 een wel heel eigenzinnig geval gepresenteerd. De puur hypothetische EV combineert volgens Autovia diverse bestaande elektrische auto’s om tot ‘de perfecte EV’ te komen. Volgens Autovia heeft het zich voor het samenstellen van de EV-21 gebaseerd op informatie uit zijn jaarlijkse ‘Driver Power’-enquête waarbij het onder meer lezers van AutoExpress vraagt naar hun persoonlijke ervaringen met hun, in dit geval elektrische, auto’s. De EV-21 is natuurlijk een ludiek samenraapsel, al zegt Autovia met digitaal in elkaar geplakte gevaarte te willen illustreren dat alle ingrediënten voor ‘de perfecte EV’ …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *