Gefacelifte Mazda CX-5 in beeld!

De huidige Mazda CX-5 draait inmiddels al wat jaartjes mee, maar van volledige vervanging lijkt nog geen sprake. In de database van het Chinese Ministerie van Industrie en Transport heeft AutoWeek foto’s opgedoken van een opnieuw opgefriste Mazda CX-5.

De tweede generatie Mazda CX-5 werd al in 2016 gepresenteerd tijdens de LA Auto Show en dat betekent dat de SUV dit jaar vijf jaar oud is. Mazda heeft de CX-5 net als zijn overige modellen door de jaren heen actueel gehouden door geregeld modeljaarupdates op het model door te voeren. Binnenkort lijkt de auto optisch onder het mes te gaan. Althans, in ieder geval in China. Changan Mazda, de joint-venture die Mazda in China heeft, heeft bij het Chinese Ministerie van Industrie en Transport foto’s van een vernieuwde CX-5 ingediend.
De wijzigingen die Changan Mazda in China op de CX-5 doorvoert, zijn niet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *