Ford Bronco Raptor testend op weg

Ford geeft maar wat graag zijn hoog boven de grond staande modellen de bekende Raptor-behandeling. Dat betekent uiteraard dat ook de Bronco vroeg of laat aan de beurt is.

De nieuwe Ford Bronco ziet er dankzij zijn bonkige retro-uiterlijk al een stuk stoerder uit dan menig SUV waar-ie klanten bij vandaan hoopt te trekken. Toch zijn er ongetwijfeld mensen die ook de Bronco nog veel te braaf vinden. Wellicht weet de Ford Bronco Raptor ze wel te overtuigen. Zoals we dat kennen van onder meer de Ford F-150 Raptor en Ford Ranger Raptor wordt dat een auto die eruit zal zien alsof-ie in volle vaart overal doorheen kan rijden.
Ondanks de uitbundige hoeveelheid verhullende …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *