Dodge’s nieuwste SUV is geen echte Dodge

Dodge schotelt autoland de eerste foto’s van een ingepakte nieuwe SUV voor. Dodge’s nieuwe SUV lijkt echter helemaal geen echte Dodge te zijn.

Dodge kondigt voor onder meer de Mexicaanse markt een nieuwe SUV aan, een auto waar het al een aantal schimmige platen van laat zien. Op die duistere foto’s is een SUV te zien die de kenner van Chinese modellen misschien wel bekend voorkomt.
De complete vorm van de auto en de raampartij komen namelijk overeen met die van een Chinese SUV, de GS4 Plus van Trumpchi welteverstaan, een merk van de Chinese autobouwer GAC Group. De GS4 startte zijn leven in 2018 als de tweede generatie van de GS5 (foto 4), een auto die sinds dit jaar GS4 Plus (foto 5 t/m 7) heet en een aangepaste voor- en achterkant heeft.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *