Dit is de nieuwe Honda Integra

Acura en Honda brengen de Integra terug, zo werd eerder dit jaar bekend. AutoWeek kan je de eerste afbeeldingen van die splinternieuwe Honda Integra laten zien, al is de auto wellicht minder spectaculair dan je wellicht had verwacht.

In augustus kondigde Honda’s luxedivisie Acura aan dat het modelnaam Integra zou terugbrengen. In Europa kennen we de Integra als Honda, maar aan de andere kant van de grote plas ging de aanvankelijk als hoger in de markt gezette Civic-derivaat als Acura door het leven. In de database van het Chinese Ministerie van Industrie en Transport heeft AutoWeek de eerste foto’s van de nieuwe Integra opgedoken zoals Honda die in China gaat verkopen.
De Honda Integra is verspreid over meerdere generaties in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *