Vanafprijs Peugeot e-Partner en Citroën ë-Berlingo bekend

Peugeot en zustermerk Citroën maken gelijktijdig bekend wat hun elektrische bestelbusjes, respectievelijk de e-Partner en ë-Berlingo Van, minimaal moeten kosten. 

Peugeot en Citroën betreden de nog betrekkelijk dun bezaaide markt van compacte elektrische bestelbusjes met de Peugeot e-Partner en Citroën ë-Berlingo Van. Beide busjes beschikken over een aandrijflijn die we onder meer van de Peugeot e-208 en Citroën ë-C4 kennen: een 136 pk en 260 Nm sterke elektromotor drijft de voorwielen aan en trekt z’n elektriciteit uit een 50 kWh groot accupakket. Bij zowel de Peugeot e-Partner als de Citroën ë-Berling Van is de maximale actieradius 275 km. Bijladen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *