Ram 1000 gaat Fiat Toro achterna

Ram kennen we vooral van de in de Verenigde Staten immens populaire 1500 die ook op de Nederlandse wegen nog een relatief veel geziene gast is. Dat Ram het dier waar het naar vernoemt is eer aan doet, bewijst het door de Fiat Toro voor de tweede keer te herkauwen.

Ram heeft tal van modellen op z’n internationale menukaart staan die je in Nederland waarschijnlijk nog nooit als Ram hebt gezien. We zeggen bewust als Ram, daar het merk in de Verenigde Staten in de vorm van de Promaster en Promaster City gerebadgete Fiats Ducato en Doblò op de menukaart heeft staan. Daarnaast zijn er diverse Ram-modellen gebaseerd op hier onbekende Fiatjes. Zo levert Ram in Zuid-Amerika de Promaster Rapid, een eigen versie van de in Brazilië gebouwde Fiat Fiorino die niets met het hier bekende model van doen heeft, het is immers een bestelversie van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *