Micro Microlino komt naar Nederland

Micro, een Zwitsers mobiliteitsbedrijf, weet de handen aardig op elkaar te krijgen met de Microlino. Dat is een duidelijk op de BMW (Iso) Isetta geïnspireerd elektrische kleintje. Goed nieuws voor wie enthousiast is: hij komt naar Nederland!

Micro werkt al jaren aan de Microlino, een uiterst compacte elektrische ‘auto’ die tegen een niet al te hoge prijs als ‘ideaal stadsvervoer’ in de markt wordt gezet. In 2016 kregen we er het eerste levensteken van en vorig jaar werd een meer productierijpe versie gepresenteerd. De Microlino 2.0 gedoopte nieuwste reïncarnatie van de Isetta is volgens z’n scheppers vooral stabieler, krachtiger en efficiënter dan eerdere prototypen. Bij de IAA in München staat de opvallende Microlino te schitteren op de beursvloer en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *