Klassieke Volkswagen T2 met hypermodern interieur

Rijden, werken en ontspannen. Volgens Continental zijn dat drie activiteiten die allemaal samenkomen in de auto van de toekomst. Met de Ambienc3 geeft het bedrijf een voorproefje op hoe het het auto-interieur van de “digitale, connected en duurzame” auto van de toekomst voor zich ziet.

De Duitse fabrikant Continental kennen we vooral als bandenproducent, maar het bedrijf ontwikkelt en produceert onder meer ook rem- en veiligheidsystemen. Ook houdt Continental zich bezig met infotainmentsystemen, digitale interfaces en andere zaken die je met name in het interieur van auto’s tegenkomt. Met de Ambienc3 die Continental op de beursvloer van de IAA heeft staan, laat het bedrijf zien hoe het zich de toekomst van het auto-interieur voorstelt.
Continental Ambienc3
Om te beginnen is de auto die Continental voor de Ambienc3 als basis heeft genomen natuurlijk interessant. Het bedrijf vouwt z’n interieur van de toekomst namelijk in een klassiek Volkswagenbusje, de T2. Continental …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *