Ford plukt topbestuurder autotak weg bij Apple

Ford heeft het hoofd van de Apple-autodivisie bij de techonderneming weggekaapt. Doug Field wordt bij Ford het hoofd van de divisie geavanceerde technologie.

Field is momenteel ook vicepresident van de speciale projectgroep van Apple en was eerder in dienst bij Tesla. Hij speelde daar een belangrijke rol bij de lancering van de Model 3 sedan. Bij Ford gaat Field zich onder meer bezighouden met de ontwikkeling van slimme toepassingen voor auto’s.
Field zegt gelukkig te zijn weer voor Ford aan de slag te mogen, met name vanwege de transitie waar de autoproducent middenin zit. Hij begon zijn carrière in 1987 als ingenieur bij het bedrijf en keert nu dus …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *