DS warmt op voor komst nieuw elektrisch model

DS introduceert vanaf 2024 alleen nog nieuwe modellen met een elektrische aandrijflijn. AutoWeek kan je exclusief de eerste flarden laten zien van een nieuw elektrisch model van het merk.

DS heeft momenteel een elektrische SUV op de menukaart staan: de DS 3 Crossback E-Tense. Die compacte elektrische DS krijgt in 2024 gezelschap van een volledig elektrische versie van de nieuwe DS 4. Die auto geeft een startschot voor een nieuwe DS, zo lijkt. Hoewel DS de verbrandingsmotor nog niet definitief in de ban doet, introduceert het merk vanaf 2024 alleen nog nieuwe modellen met een elektrische aandrijflijn. Reken over enkele jaren dus op een hele reeks nieuwe EV’s van DS. Van een van die nieuwkomers kan AutoWeek je al de eerste schimmen laten zien.
Tijdens de eerste kennismaking met de nieuwe DS 4 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *