Alfa Romeo Giulia en Stelvio als 6C Villa d’Este

Alfa Romeo voegt een nieuwe speciale uitvoering aan het leveringsgamma van de Giulia en Stelvio toe. De twee Italianen komen in een gelimiteerde oplage van slechts 9 stuks beschikbaar als 6C Villa d’Este, een uitvoering waarvan de naam verwijst naar de 6C 2500 SS uit 1949.

De 6C Villa d’Este-uitvoeringen van zowel de Giulia als Stelvio krijgen chroomkleurige raamlijsten en speciaal lichtmetaal dat in het geval van de Giulia 19-inch in bij de Stelvio maar liefst 21-inch meet. Achter die forse sloffen houden zich zwarte remklauwen schuil, maar er is meer. De Rossa Etna gespoten Alfa’s zitten namelijk riant in hun spullen. Zo heeft het tweetal beigekleurige lederen bekleding, compleet met een 6C Villa d’Este-borduursel op de hoofdsteunen. Het meubilair is elektrisch verstelbaar en, ook achterin, verwarmbaar. Ook op het dashboard komen we de beige koeienhuid tegen. De standaarduitrusting van de Giulia en Stelvio 6C Villa d’Este omvat onder meer het 8,8 inch …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *