Nieuwe Honda Civic Hatchback nu al dik aangekleed

Honda brengt volgend jaar de volledig nieuwe elfde generatie Civic in Nederland op de markt. Ruim voordat de eerste exemplaren van de Civic Hatchback Europees asfalt onder hun wielen krijgen, heeft Honda’s huistuner Mugen zich al op de auto gestort.

Het heeft even geduurd voordat Honda ons duidelijkheid verschafte over de komst van de nieuwe Civic naar Europa. De elfde generatie Civic werd aanvankelijk alleen in de Verenigde Staten gepresenteerd als Sedan, maar toen Honda medio dit jaar het doek van de vijfdeurs Civic Hatchback trok, werd duidelijk dat dat de versie is die naar Europa komt. Honda’s huistuner Mugen, opgericht door de zoon van Honda-oprivhter Soichiro Honda, hangt die Civic Hatchback nu al vol met een arsenaal aan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *