Groen licht voor Volkswagen ID3 GTX

Na de Volkswagen ID4 en de op stapel staande ID5 krijgt ook de ID3 een sportieve GTX-versie. Dat er een dergelijke sportieve variant van de ID3 aan zat te komen, kon je natuurlijk op je vingers uittellen.

Onze Engelse collega’s van AutoExpress hebben tijdens de IAA van München met Volkswagen-topman Ralf Brandstëtter, wat resulteerde in een bevestiging dat de ID3 een sportieve GTX-versie krijgt. Eerder verspreide de Volkswagen-CEO op Linkedin al een foto van van de ID.X, een prototype van wat straks dus de ID3 GTX wordt.
De ID.X. had volgens Brandstätter een 77 kWh accu en een 333 pk sterke aandrijflijn. De definitieve productieversie, krijgt echter een minder krachtig elektrisch hard, zo meldt de topman aan AutoExpress. Wij mikken er dan ook op dat de uiteindelijke ID3 GTX dezelfde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *