Ford Mustang Mach-E als politieauto

De Engelse tak van Ford heeft de Mustang Mach-E in een politieuniform gehesen. We maken digitaal kennis met de Mustang Mach-E Police Car Concept.

Momenteel is in Birmingham de Emergency Services Show gaande, een beurs waar Ford uitpakt met een als politieauto uitgedoste elektrische Mustang Mach-E. De Mustang Mach-E is omgebouwd op speciaal verzoek van het Metropolitan Police Force, dat in negen regio’s rond Londen jurisdictie heeft.
De in kenmerkend geel-blauw uniform gestoken Mustang Mach-E Police Car Concept is een Mustang Mach-E Standard Range met vierwielaandrijving en heeft dus twee elektromotoren die samen 269 pk leveren en een 75 kWh accu. De Mustang Mach-E is uitgerust met blauw licht op het dak en op de neus, die verlichting wordt gevoed door de reguliere 12v-accu.
Gaat het Metropolitan Police Force de Mustang Mach-E in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *