Dit lees je in AutoWeek 36

AutoWeek 36 ligt vanaf morgen in de winkels of komt deze week door je brievenbus. Deze week hebben we naast de drukte rondom de IAA in München weer ons best gedaan om er een mooi nummer van te maken. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Veel autonieuws kwam deze week uit München: Renault onthulde de Mégane E-Tech Electric, Dacia trok het doek van de Jogger en Audi kwam met de futuristische Grandsphere Concept. Dat en meer IAA-nieuws staat deze week in het magazine. Verder laten we in deze editie de cross-overs bij de dubbeltests links liggen en gaan we bij het eerste duel voor de hatchbacks. Marco Gorter zet de opgefriste Mazda 2 en de recent geïntroduceerde Hyundai i20 tegenover elkaar: twee auto’s die van hetzelfde continent komen, maar door hun Japanse en Koreaanse afkomst toch heel verschillend zijn. In dit tweegevecht mogen ze de eer van hun land verdedigen. Wie gaat er met de winst vandoor?
Alfa Romeo Giulia en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *