Cupra volledig elektrisch in 2030

Cupra zet een stap richting de toekomst. Het merk heeft de ambitie om in 2030 volledig elektrisch te worden. Tot 2025 verschijnen er voor zover bekend drie elektrische modellen, waarvan twee nog onthuld moeten worden.

Het is de eerste keer dat Cupra, het van Seat losgeweekte sportief georiënteerde merk, een dergelijke ambitie uitdraagt. Tot 2025 is de tijdlijn van modelaankondigingen al bekend. Hoe Cupra de elektrificatie van het aanbod in de jaren daarna gaat vormgeven, is nog niet duidelijk. Dit jaar komt de Cupra Born in november op de markt, Cupra’s equivalent van de Volkswagen ID3 en de eerste EV van het relatief jonge merk. In 2024 volgt de Tavascan, een sportiever alternatief voor de Volkswagen ID4 en Skoda Enyaq. Weer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *