Volkswagen ID Life: compacte EV onder ID3 in 2025

Net als zustermerk Cupra grijpt ook Volkswagen de IAA van München aan om een vooruitblik op een nieuwe elektrische compacte cross-over op te presenteren. We heten welkom: de ID Life!

De ID-familie groeit gestaag. Na de ID3, ID4 en de op stapel staande ID 5 en ID Buzz dient het volgende nieuwe elektrische model van Volkswagen zich aan. We maken digitaal kennis met de ID Life, een studiemodel waarmee Volkswagen een voorbode geeft op een zeer belangrijk model voor het merk. De ID Life geldt namelijk als blauwdruk van Volkswagens compacte cross-over in het segment van auto’s als de Peugeot e-2008. Een kleine broer dus voor de ID3!
De ID Life komt niet helemaal als een verrassing. Volkswagens zustermerk Cupra liet met

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *