Modeljaarupdate voor Mercedes-Benz G-klasse

Wie dacht dat de nieuwsstorm bij Mercedes-Benz is gaan liggen, die heeft het mis. Het merk presenteert tijdens de IAA van München namelijk de G-klasse van modeljaar 2022. Heftige wijzigingen zijn er echter niet, al valt de van nature al ruige offroader voortaan net een tandje stoerder aan te kleden.

De G-klasse van modeljaar 2022 is namelijk te bestellen met uiterlijke opsmuk die het merk heeft ondergebracht in het Professional Line Exteror-pakket. In dit ‘thema’ voor het exterieur zitten uiterlijke extraatjes om de G-klasse extra avontuurlijk aan te kleden. Zo is de G-klasse te krijgen met spijltjes voor de koplampen die de kijkers moeten beschermen. Ook nieuw: forse spatlappen rondom, speciale 18-inch wielen met vijf spaken en de opvallende oranje lakkleur die je op deze foto’s ziet.
Meer extraatjes? Zeker. Zo is ook het dakrek waar je onder meer een daktent op kunt zetten van de G-klasse op deze foto’s nieuw en kun je bij Mercedes-Benz aankloppen voor een speciale houder voor het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *