Great Wall haalt Wey en Ora naar Europa

De Chinese fabrikant Great Wall Motors haalt niet een, maar twee van zijn merken naar Europa. We maken tijdens de IAA van München kennis met de modellen van Wey en Ora, twee submerken die auto’s met een eigen karakter in Europa gaan voeren.

Great Wall is een Chinese fabrikant die niet alleen onder eigen naam auto’s verkoopt, maar ook modellen produceert onder de merknamen Haval, Wey, Ora. Volgend jaar maakt Wey de oversteek naar Europa. In München laat dat merk al twee van zijn voor ons continent bedoelde types zien.
Chinese modellen hebben meer dan eens bijzondere namen en zeker Great Wall heeft daar een handje van. Zowel Wey als Ora laat in München nieuwe modellen zien. Wey duikt voor zijn naamgeving de koffiecorner in terwijl Ora iets met dieren heeft.
Ora 02 Cat
Ora 02 Cat
Ora is een merk van Great Wall dat enkel elektrische auto’s met een markante, retro vormgeving heeft. Hoewel Ora in China al even

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *