Ford mindfulness concept: stressvrij autorijden

Ford brengt de ‘mindfulness concept’ mee naar de IAA in München. Van buiten en van binnen lijkt dit op het eerste gezicht gewoon een reguliere Kuga, maar de auto beschikt over een aantal hulpmiddelen die volgens Ford het autorijden ‘mindful’ moeten maken.

‘Mindfulness’ is een begrip dat je verder vooral tegenkomt in boeken over yoga en meditatie. Ford wil het echter ook toepassen in de auto en introduceert op de Mindfulness Concept een aantal hulpmiddelen die de automobilist ‘geconcentreerder, kalmer en helderder’ moeten maken. Om te beginnen heeft de speciale Kuga een zuiveringssysteem dat de lucht in het interieur filtert wanneer je de auto ontgrendelt, zodat je een frisse auto instapt. Het luchtfilter haalt stof, geuren, smog en allergenen uit de lucht. Daarnaast past Ford UV-C lichtdiodes toe die moeten zorgen dat virussen en bacillen zich niet kunnen reproduceren op smartphones, schermen en oppervlakken.
Ford Mindfulness Concept
Daar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *