Elektrische Mercedes-Benz EQB voor Europa

Mercedes-Benz heeft de stortkokers waarmee het autoland overlaadt met groot nieuws nog niet dichtgedraaid. Zo weten we nu meer over de volledig elektrische EQB die het dit jaar op de Europese markt brengt. Die elektrische cross-over wordt namelijk in ieder geval leverbaar met twee elektrische aandrijflijnen.

In april dit jaar presenteerde Mercedes-Benz tijdens Auto Shanghai de EQB, in feite een volledig elektrische versie van de GLB met een typisch EQ-front en een afwijkende achterzijde. Tijdens die internationale lancering van het model gaf Mercedes-Benz al de eerste informatie over de aandrijflijnen van die auto vrij. Zo zou de voor de Chinese markt bestemde versie en dus door samenwerkingsverband Beijing Benz Automotive gebouwde EQB in China in ieder geval leverbaar worden met een 292 pk sterke aandrijflijn. Tijdens de IAA van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *