Digitaal instrumentarium voor Subaru Outback

Subaru brengt de nieuwe Outback nu ook in thuisland Japan op de markt. Daar wordt de met SUV-elementen overladen stationwagen leverbaar met twee zaken die we in de Europese versie niet kennen.

De huidige generatie Subaru Outback is nog altijd fris, maar niet meer helemaal nieuw. Het model debuteerde in april in de Verenigde Staten en werd pas dit jaar naar Europa gehaald. In thuisland Japan heeft Subaru weinig haast gemaakt met de introductie van de Outback. De Japanse consument kan de auto pas vanaf oktober bestellen, maar kan zijn ruige stationwagon dan wel twee opties geven die vooralsnog niet voor de Europese uitvoering zijn gepresenteerd.
Zo kun je de Outback in Japan bij wijze van optie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *