BMW i Vision Circular: focus op duurzaam

Ook BMW geeft acte de présence tijdens de IAA van München. Het merk stelt er de i Vision Circular voor, een elektrische en met duurzame materialen volgestopte hatchback waarmee BMW een tweeledig signaal geeft.

Na al het Mercedes-geweld is het tijd voor IAA-nieuws van landgenoot BMW, al pakt de Beierse fabrikant het ietwat bescheidener aan. BMW komt niet met meerdere productiemodellen, maar met een enkel studiemodel: de i Vision Circular. De i Vision Circular is volgens de producent uit München een voorproefje op een elektrisch model zoals dat in 2040 op de markt zou kunnen komen. Naast afgeladen met verwennerij is de auto ook nog eens afgeladen met duurzame materialen.
Helaas deelt BMW geen technische specificaties van de i Vision Circular, de showauto is dan ook geen concrete voorbode van een model dat binnen nu en enkele jaren op de markt komt. BMW experimenteert vooral met duurzaam …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *