Smart Concept #1: klaar voor nieuw tijdperk

Smart blikt met deze Concept #1 vooruit op een deels met Chinees geld mogelijk gemaakte elektro-toekomst. De Concept #1 is een vooruitblik op een compacte elektrische SUV waarmee Smart een nieuw tijdperk induikt.

Smart is niet meer het merk zoals je dat al ruim twintig jaar kent. Sinds 2019 is Smart voor 50 procent in handen van Geely en samen met die Chinese kolos werkt Daimler aan een nieuwe toekomst voor het merk. De techniek van de op stapel staande nieuwkomers van Smart, stuk voor stuk elektrische modellen, is afkomstig van Geely terwijl Daimler het design van de auto’s voor zijn rekening neemt. Wat je van het toekomstige Smart-design kunt verwachten? Kijk maar goed naar deze Concept #1!
De Smart Concept #1 is 4,29 meter lang, 1,91 meter breed en 1,70 meter hoog. Daarmee is hij iets groter dan pak ‘m …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *