Mercedes-Maybach EQS: dubbele vooruitblik

Bergen Mercedes-nieuws uit München. Ditmaal is het de Maybach-afdeling van Mercedes-Benz dat met iets groots uitpakt. In letterlijke zin. We heten welkom: de Mercedes-Maybach EQS, een auto die ondanks z’n Maybach-glimmers relevanter is dan je denkt.

Mercedes-Benz heeft een uitgebreide reeks EQ-modellen in het vat zitten. We kennen de EQA, EQB, EQC, de fonkelnieuwe EQE én de luxueuze EQS natuurlijk al. De EQE en EQS krijgen SUV-broertjes die je respectievelijk moet zien als wat de GLE tot de E-klasse en de GLS tot de S-klasse zijn. In München schittert deze Concept Mercedes-Maybach EQS, een auto die niet alleen laat zien wat je van een elektrisch Maybach-model kunt verwachten, maar dat ook een goed beeld geeft van de EQS SUV.
Mercedes-Benx EQS SUV
De Mercedes-Maybach is natuurlijk volgepropt met lekkers dat je van het Maybach-label kunt verwachten. Zo heeft de weelderige elektrische SUV uiterst comfortabel ogende stoelen achterin en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *