Mercedes-AMG EQS 53 4Matic: eerste elektrische AMG

Met deze fonkelnieuwe Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ hebben de heren en dames in Affalterbach hun allereerste volledig elektrische AMG-model ooit ontketend. De EQS 53 4Matic is de sportiefste versie van de EQS, het absolute neusje van de zalm dat Mercedes-Benz op elektrovlak te bieden heeft.

Kort geleden presenteerde Mercedes-AMG in de vorm van de AMG GT 4-Door 63 S E Performance zijn eerste geëlektrificeerde model en met deze AMG-versie van de EQS gaat de sportdivisie van Mercedes-Benz nog een stap verder. De Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ is zoals gezegd de eerste volledig elektrische AMG ooit, een vierwielaangedreven topversie van de EQS met indrukwekkende hardware aan boord.
Om maar met de knalharde cijfers te beginnen: de 53 AMG-versie van de EQS heeft …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *