Autonome Volkswagen ID Buzz: dit jaar de weg op

Volkswagen heeft tijdens zijn New Auto Night – een evenement voorafgaand aan de IAA van München – de reeds aangekondigde autonome prototypes van de ID Buzz gepresenteerd. Dit jaar gaat de autonome elektrische bus de weg op, in 2025 worden de zelfrijdende Volkswagens ook daadwerkelijk commercieel ingezet.

Volkswagen brengt volgend jaar eindelijk de productieversie van de ID Buzz Concept op de markt, de in 2017 gepresenteerde vooruitblik op een elektrisch aangedreven busje dat doorspekt is met designinvloeden van de Volkswagens T1 en T2. De ID Buzz wordt vanaf 2025 ook ingezet als autonome en dus zelfrijdende auto van MOIA, Volkswagen’s afdeling die zich bezighoudt met mobiliteitsdiensten dat er een autodeelprogramma mee begint. Dit jaar stuurt Volkswagen in Duitsland al prototypes de weg op die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *